máj
15

Az azért gáz szerintem, hogy az előzetesen - és ezúttal nem csak általunk - nagyra tartott, sőt, esélyesnek kikiáltott énekesünk, Wolf Kati csak a 22. helyet szerezte meg az Eurovíziós Dalfeszkón. Pedig állítólag kint is mindenkinek ő volt a kedvence. A gond az, hogy állítólag mindig a baráti országok szavaznak a baráti országok versenyzőire (osztrák a németre, portugál a spanyolra... ja, és persze románok a franciákra), és nem is az számít, hogy milyen a dal. A következtetést le kell vonni: mindenki nagy ívben tesz ránk, bazmeg. :(

A bejegyzés trackback címe:

https://bameg.blog.hu/api/trackback/id/tr422905268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katolnai 2011.05.15. 17:52:13

Végre olyan sok idő után a magyarok előrukkolnak valamivel; ami színvonalas, ami gusztusos, amiben szépség, tehetség, egyéniség van, amire minden honfitársunk büszke lehet … és amikor a magyar megmutatja a világnak, Európának hogy mit tud, akkor az az európa ami számtalanszor leköpte a magyart, most is megmutatja taknyos-nyálas pofáját.

A tehetségtelent, a ripacsot, az olyan énekest helyezi a magyar elé, aki csak két oktávon képes gajdolni, olyanokat emel a magyar felé, akit itt nálunk a helyi csöves klubban sem léphetnének fel.

Minden európai-segget nyaló blog társamnak csak ajánlani lehet ennek a szégyenletes bohóckodásnak a tanúságait és remélem a következő nyalásnál néhányuknak majd eszibe jut, hogy valahol ö is le lett köpve.

A szlovákiai magyarság is szégyellje el magát, hogy még egy árva pont erejéig sem volt képes betelefonálni és így rögzíteni szavazását …

Üdv katolnai
süti beállítások módosítása